• Mari Meraikan Kepelbagaian

    Debat Perpaduan Intervarsiti 2011

  • Bila Hati Mula Diterjemah

    Kerana Cinta, Ku turutkan Rasa Hati..Kerana Cinta, Ku turutkan Jua

  • Interschool Debating Championship

    here we go again, accomplished 10th annually debate competition [...]

  • Rembauwi 0204

    There is a School in Rembau.. They call the SMRA REMBAU And it's been the ruin of many students And God I know I'm one[...]

Thursday, June 2, 2011

Posted by Hamizan Hamzah on 2.6.11


entry terakhir 30 APRIL 2011 dan Entry yang tebaru 2 JUN 2011..
sebulan masa dah berlalu.. jom, kita sama2 semak apa yang terjadi dalam masa sebulan yang berlalu ni..

1.Peperiksaan Akhir Semester
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2. Kenduri kesyukuran Saudara  Ke Umrah
~dapat Jumpa family~
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3.Bekerja
~3 kerja yang diusahakan i.Tusyen ii. RA untuk Thesis Phd SV PSM iii. Men'Journal'Kan Thesis Pelajar2 lepas Fakulti Pendidikan , di bwah kelolaan PM DR. Azizi ~
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4. American Idol Finale 



Scotty Vs Lauren

* tiada apa-apa yang nak dibanggakan. tambahan aku terpikir, kalau season lepas, amek contoh season 9, lee ade lagu kuat untuk dinyayikan time final .. "hallelujah" .. "treat her like a lady" .. "hey jude" dan crystal, xperlu nak cakap la, every performance was her solid performance.. semua boley nak nyanyi balik tyme final.
amek season 8 , Adam - mad world, kris - heartless, Aint no sunshine.. 
tapi, Lauren and Scotty... tskk..*

5.Result Final Exam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

6. X-Men : First Class
 
Poster yang sangat tak adil sebab takde SHAW dalam ni.
 
~0025,bersama sahabat, Qusyairi, Qamaruddin, Shabnam dan Abg adzuan, di East coast mall.
beli tiket dalam pukul 11 malam, pastu pi supper kat  McD Teluk Cempedak.
Serious, sangat rindu dengan kuantan dan TC. tapi xsempat nak pijak2 pasir. rushing makan.
amek seat n watch, 
for me, great movie, cuma terkadang, keterujaan menunggu since 2006 untuk menanti hasil tangan X-men pas last man stand tak berbalas sangat. ada satu ketika, cerita ni sampai tahap stagnant.. bored.
lambat dan sebagainya la. dan Tersangat TERKEJUT sebab rupa2nya RAVEN dan Prof X adek beradik Buatan dari kecil, SEBAB, dalam sequel 1,2 and 3, tak pernah muncul babak2 
yang memberi gambaran Hubungan prof X dan RAVEN. yang lain, OK~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 
curtain falling dOwn... 
ZzzZZzzZZZzzzZZZzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site